Land

Global flag icon
Global
Albania flag icon
Albania
Brazil flag icon
Brazil
Chile flag icon
Chile
Croatia flag icon
Croatia
Finland flag icon
Finland
France flag icon
France
Germany flag icon
Germany
India flag icon
India
Ireland flag icon
Ireland
Italy flag icon
Italy
Netherlands flag icon
Netherlands
Norway flag icon
Norway
Peru flag icon
Peru
Poland flag icon
Poland
Portugal flag icon
Portugal
Spain flag icon
Spain
Sweden flag icon
Sweden
Türkiye flag icon
Türkiye
United Kingdom flag icon
United Kingdom
United States flag icon
United States

Globale karrieremuligheter

Med tilstedeværelse i Europa, Sør-Amerika og Sør-Asia kan vi by på spennende muligheter for deg som bærer på en drøm om en internasjonal karriere.

For mange av våre ansatte er utenlandsopphold en mulighet til å akselerere karrieren gjennom å prøve helt nye roller og tilegne seg lokal kunnskap i en global kontekst. Som Europas største produsent av fornybar energi og den tiende største på verdensbasis kan vi tilby deg muligheter over hele verden. 

Noen kaster seg ut i et kortere opphold ved ett av våre kontorer eller kraftverk, mens andre tar skrittet videre og flytter permanent til en annen del av verden. Vi tilbyr også et traineeprogram med internasjonale rotasjoner for å tilrettelegge for personlig utvikling. 

Går du rundt med en ambisjon om en internasjonal karriere? Da er Statkraft stedet for deg.

Laurent Gonzalo
"Stillingen min stiller høye krav til kulturell intelligens og oppholdet mitt i Chile og Brasil var derfor svært verdifullt. Det åpnet samtidig mange nye dører for meg karrieremessig."
Laurent Gonzalo
VP Development & Commercial strategy
Svart-hvitt bilde av menn på en kraftmast
Norge
Foto: Statkraft

Mast på Nore kraftverk.

Europa: Kraftsenteret i konsernet

Europa er Statkrafts fødested og kraftsenter. Vår 125-år-lange historie begynte med den den norske vannkraften. Siden har vi utviklet oss til å bli den største produsenten av fornybar energi på det europeiske kontinentet med en bred portefølje av vann-, vind- og solkraft. I tillegg er vi et ledende kompetansemiljø innenfor kjøp og salg av energiprodukter, og vi er godt etablerte som en tilbyder av skreddersydde energiløsninger og markedsadgang for mindre produsenter av fornybar energi. 

Søk etter ledige stillinger

Solnedgang over byen Rio de Janeiro
Rio de Janeiro
Foto: Julianna Kaiser on Unsplash

Sør-Amerika: Vekst på agendaen

Med en unik ekspertise på vannkraft gikk Statkraft inn i Sør-Amerika i 2002. Forretningsmodellen vår har bygget på oppkjøp, utvikling, eierskap og drift av vannkraftressurser på kontinentet. Nå styrker vi satsningen på vind- og solkraft og utvider kundevirksomheten. Ambisjonen vår er å bli en betydelig aktør innen fornybart i Sør-Amerika slik at vi kan levere ren og rimelig energi til det lokale markedet. For å få til det trenger vi dyktige folk med på laget.

Søk etter ledige stillinger

Trafikklys i høy hastighet
Photo: Robin Pierre on Unsplash

Asia: Fornybar fast track

Energimarkedet i Asia utvikler seg i rasende fart og vi har vært med på reisen siden 1990-tallet. Med betydelige vannkraftressurser og et enormt energibehov er Asia utpekt som et strategisk vekstområde for Statkraft innen både vann-, vind- og solkraft. Som del av Asia-satsingen vår vil du få mulighet til å jobbe under lokale forhold med global ekspertise i ryggen.  

Søk etter ledige stillinger

Les mer om våre globale aktiviteter

Utforsk vår globale virksomhet