Land

Global flag icon
Global
Albania flag icon
Albania
Brazil flag icon
Brazil
Chile flag icon
Chile
France flag icon
France
Germany flag icon
Germany
India flag icon
India
Ireland flag icon
Ireland
Netherlands flag icon
Netherlands
Norway flag icon
Norway
Peru flag icon
Peru
Spain flag icon
Spain
Sweden flag icon
Sweden
Turkey flag icon
Turkey
United Kingdom flag icon
United Kingdom
United States flag icon
United States

For leverandører

Vi ønsker å samarbeide med leverandører som støtter opp om vårt strategiske mål om å levere pålitelig, fornybar og rimelig kraft til våre kunder.

Statkrafts innkjøpsprosess skal sikre at alle budgivere blir behandlet likt, at selve prosessen er forutsigbar for alle deltagere, og at våre beslutninger er etterprøvbare. Anskaffelsene gjennomføres på en bærekraftig og ansvarlig måte, og vi bruker leverandører som aksepterer å operere i samsvar med Statkrafts leveregler for leverandører.

Hvordan bli leverandør

Hvis du er en leverandør som retter deg mot det norske, svenske eller tyske markedet, anbefaler vi at du registrerer deg i kvalifiseringsordningen Utilities Nordics & Central Europe (UNCE). UNCE er en EU-godkjent kvalifiseringsordning og et leverandørregister for hele den nordiske og sentraleuropeiske energibransjen.

Hvis du er en potensiell leverandør til våre fjernvarmeaktiviteter, må du være registrert i UNCE for å bli vurdert som leverandør.

For alle andre land, vennligst ta kontakt med den lokale innkjøpsavdelingen.

Alle leverandører må følge Statkrafts leveregler for leverandører.

Kontakt oss

Ta gjerne kontakt om du har spørsmål rundt våre prosedyrer for innkjøp og anskaffelser eller har spørsmål om hvordan du kan bli en kvalifisert leverandør til Statkraft.


Relatert innhold