Land

Global flag icon
Global
Albania flag icon
Albania
Brazil flag icon
Brazil
Chile flag icon
Chile
Croatia flag icon
Croatia
Finland flag icon
Finland
France flag icon
France
Germany flag icon
Germany
India flag icon
India
Ireland flag icon
Ireland
Italy flag icon
Italy
Netherlands flag icon
Netherlands
Norway flag icon
Norway
Peru flag icon
Peru
Poland flag icon
Poland
Portugal flag icon
Portugal
Spain flag icon
Spain
Sweden flag icon
Sweden
Türkiye flag icon
Türkiye
United Kingdom flag icon
United Kingdom
United States flag icon
United States

Statkraft vinner CHARGE awards for beste B2B-merkevare

29 sep., 2020

Statkraft vant i går kategorien for beste business-to-business (B2B)-merkevare under den internasjonale konferansen CHARGE Energy Conference som årlig avholdes i Reykjavik, Island.

I sin uttalelse trekker juryen fram den sterke sammenhengen mellom hva merkevaren lover og hva selskapet faktisk leverer og sier videre at:

"På overflaten kan det virke som om selskapet tilbyr lite annet enn hva alle kraftprodusenter tilbyr, men graver man litt dypere ser man den hvordan selskapet bruker sin rolle til å påvirke og levere det den kommende generasjonen krever av fornybare energiløsninger.

Selskapets arv er den stolte vannkrafthistorien som muliggjør det å være en ledende stemme i samtalen om framtidens energiløsninger. 

Kraft til framtidens muligheter er en optimistisk og framtidsorientert uttalelse som er godt samkjørt med merkevaren og et motiverende løfte for alle selskapets interessentgrupper." 

charge_banner.gif

Om CHARGE awards

CHARGE awards feirer selskaper som utmerker seg spesielt innenfor markedsføring, stimulerer diskusjonen om merkevarestrategier og utøver "fremragende markedsføring” innen energisektoren. For mer informasjon om konferansen, prisen og de forskjellige kategoriene, besøk CHARGE awards nettside.

Award poster