Land

Global flag icon
Global
Albania flag icon
Albania
Brazil flag icon
Brazil
Chile flag icon
Chile
Croatia flag icon
Croatia
Finland flag icon
Finland
France flag icon
France
Germany flag icon
Germany
India flag icon
India
Ireland flag icon
Ireland
Italy flag icon
Italy
Netherlands flag icon
Netherlands
Norway flag icon
Norway
Peru flag icon
Peru
Poland flag icon
Poland
Portugal flag icon
Portugal
Spain flag icon
Spain
Sweden flag icon
Sweden
Türkiye flag icon
Türkiye
United Kingdom flag icon
United Kingdom
United States flag icon
United States

Severin Roald blir ny direktør for kommunikasjon og myndighetskontakt i Statkraft

19 jun., 2018

Severin Roald (42) blir ny direktør for kommunikasjon og myndighetskontakt i Statkraft. Han kommer fra stillingen som kommunikasjonsdirektør i Telenor-konsernet.

– Jeg er svært fornøyd med at Severin Roald har takket ja til stillingen som direktør for kommunikasjon og myndighetskontakt i Statkraft. Dette er et svært viktig område for oss, og Severin har bred og internasjonal erfaring med strategisk kommunikasjonsarbeid og ledelse i komplekse organisasjoner, sier Jon Vatnaland, konserndirektør for konsernstabene i Statkraft.

Roald har omfattende kommunikasjonsfaglig og internasjonal erfaring fra ledende stillinger i både Telia Norge og Aker Solutions, før Telenor. I tillegg har Roald mer en ti års fartstid som rådgiver i PR-bransjen, blant annet i Burson-Marsteller i Norge og Midtøsten, der han var landsjef for Qatar. Roald har en Master of Arts i kommunikasjonsledelse fra Australia.

– Statkraft er Europas største produsent av fornybar energi og behovet for ren energi skaper betydelige vekstmuligheter. Jeg ser frem til å lede arbeidet med både kommunikasjon og myndighetskontakt, bygge gode team og et sterkt fagmiljø, og bidra til at Statkraft forsterker sin posisjon i Norge og internasjonalt, sier Severin Roald.

Roald trer inn i en nyopprettet stilling som direktør for kommunikasjon og myndighetskontakt og tiltrer 1. januar 2019 etter endt pappapermisjon.

Kontakt oss for mer informasjon

Knut Fjerdingstad
Pressekontakt
Arne Sandvold
Prosjektleder Statkraft
Olav Gunnar Tveiten
Prosjektleder Hæhre Entrepenør
Lars Kristian Neby
Prosjektleder Norconsult