Land

Global flag icon
Global
Albania flag icon
Albania
Brazil flag icon
Brazil
Chile flag icon
Chile
Croatia flag icon
Croatia
Finland flag icon
Finland
France flag icon
France
Germany flag icon
Germany
India flag icon
India
Ireland flag icon
Ireland
Italy flag icon
Italy
Netherlands flag icon
Netherlands
Norway flag icon
Norway
Peru flag icon
Peru
Poland flag icon
Poland
Portugal flag icon
Portugal
Spain flag icon
Spain
Sweden flag icon
Sweden
Türkiye flag icon
Türkiye
United Kingdom flag icon
United Kingdom
United States flag icon
United States

Statkraft går for livet

01 feb., 2016

Som oppvarming til Skiskytter-VM 2016 deltar Statkraft i aktivitetskampanjen «Gå for livet». I løpet av de to første ukene har Statkraft-ansatte i hele Norge logget mer enn 16 000 kilometer.

Det er tillatt å gå, sykle, gå på ski, svømme eller gjøre andre aktiviteter som tilbakelegger distanse. De mest engasjerte deltagerne har på 14 dager tilbakelagt over 500 kilometer. Kampanjen i Statkraft pågår frem til 1. mars.

I tillegg til å komme i god form bidrar Statkrafts ansatte med økonomisk støtte til Kreftforeningen, LHL, Right To Play og Skiforeningen gjennom deltageravgifter betalt av Statkraft.

Vinnerne i den interne konkurransen får billetter til Skiskytter-VM og VM-effekter.

- «Gå for livet» er et veldedig krafttak for folkehelsa og miljøet. Vi skal utfordre norske bedrifter til å gå seg i form til VM, samtidig som de samler inn penger til gode saker, sier generalsekretær i Norges Skiskytterforbund, Rakel Rauntun.

Statkraft er sponsor til Norges Skiskytterforbund som også inkluderer stor støtte til deres talentutvikling og rekruttering.

- Skiskyting er en av Norges mest populære vinteridretter og har godt samsvar med våre verdier. Med «Gå for livet»-kampanjen bidrar vi til mer aktivitet og mosjon hos våre ansatte samtidig som vi lader opp til årets folkefest i Holmenkollen, sier kommunikasjonsdirektør Bente E. Engesland i Statkraft.