Land

Global flag icon
Global
Albania flag icon
Albania
Brazil flag icon
Brazil
Chile flag icon
Chile
Croatia flag icon
Croatia
Finland flag icon
Finland
France flag icon
France
Germany flag icon
Germany
India flag icon
India
Ireland flag icon
Ireland
Italy flag icon
Italy
Netherlands flag icon
Netherlands
Norway flag icon
Norway
Peru flag icon
Peru
Poland flag icon
Poland
Portugal flag icon
Portugal
Spain flag icon
Spain
Sweden flag icon
Sweden
Türkiye flag icon
Türkiye
United Kingdom flag icon
United Kingdom
United States flag icon
United States

Smøla vindpark mot tiårsjubileum

21 aug., 2012

I september er det ti år siden kong Harald åpnet Smøla vindpark. Ti-årsdagen markeres med både jubileumskonferanse og Åpen dag i vindparken.

Anlegget var Statkrafts første vindpark og kongerikets første store vindkraftanlegg. Ti-årsdagen markeres både med jubileumskonferanse for energibransjen og en skikkelig bursdagsfest for alle smølværinger.

Jubileumskonferanse

Jubileumskonferansen 4. – 5. september vil bli en arena for å dele og drøfte erfaringer fra et tiår med etablering og drift av vindkraft i Norge. Temaer som teknologi, drift og vedlikehold, økonomi, samfunnsvirkninger og miljøkonsekvenser står sentralt. Fremtiden for landbasert vindkraft i Norge blir også behandlet. Konferansen arrangeres av Statkraft, vindkraftforeningen Norwea, Smøla kommune og Nasjonalt vindenergisenter.

Se fullstendig program og informasjon om påmelding her.

Åpen dag med bursdagsfest i vindparken

Lørdag 8. september arrangerer Statkraft Åpen dag og inviterer til tradisjonell bursdagsfeiring. Det blir feiring en tiåring verdig – med boller og brus, bursdagskake, pølser og ballonger. TV-kjendis Ole Andre Sivertsen loser festdeltakerne igjennom dagen, og artisten Atle Pettersen (kjent fra tv-programmene X-Factor og Skal vi danse?) underholder. I tillegg blir det natursti, ansiktsmaling og mye annen moro for barn i alle aldre.

Her finner du mer informasjon om bursdagsfesten.