Land

Global flag icon
Global
Albania flag icon
Albania
Brazil flag icon
Brazil
Chile flag icon
Chile
Croatia flag icon
Croatia
Finland flag icon
Finland
France flag icon
France
Germany flag icon
Germany
India flag icon
India
Ireland flag icon
Ireland
Italy flag icon
Italy
Netherlands flag icon
Netherlands
Norway flag icon
Norway
Peru flag icon
Peru
Poland flag icon
Poland
Portugal flag icon
Portugal
Spain flag icon
Spain
Sweden flag icon
Sweden
Türkiye flag icon
Türkiye
United Kingdom flag icon
United Kingdom
United States flag icon
United States

Statkraft aktivt til stede på RE-Source 2021

29 sep., 2021

Statkraft deltar med et team av eksperter når RE-Source 2021 går av stabelen i Amsterdam i Nederland 14.-15. oktober. RE-Source er en internasjonal møteplass for aktører på kjøper- og selgersiden innenfor fornybar energi.

Mulighet til å påvirke

Det årlige arrangementet RE-Source samler industrikunder og leverandører av ren energi til drøftinger om situasjonen i nåtiden og løsninger for fremtiden.

Gjennom presentasjoner, paneldebatter, dypdykk i markedstilstanden og en-til-en-diskusjoner vil deltakerne få status om de siste utviklingstrekk og fremtidige muligheter for anskaffelse av fornybar energi.

For Statkraft er RE-Source årets viktigste begivenhet i det voksende fellesskapet av grønne energikjøpere og leverandører. Statkraft er blant de åtte store selskapene som har gått inn som strategisk partner for eventet.

Hva vi bringer til bordet

Deltakerne på RE-Source 2021 kan dra god nytte av vår lange erfaring. Statkraft tilbyr dem:

 • Fleksibilitet: Som utvikler, trader og Europas fremste produsent av fornybar energi har vi tilgang til en stor portefølje av egne og tredjeparts anlegg og til energimarkedet. Dette gjør oss i stand til å tilby en rekke produkter, teknologier, lokasjoner og alternativer som vil tilfredsstille din individuelle strategi for innkjøp av elektrisitet.
 • Kunnskap og førstehånds erfaring: Med mer enn 125 års erfaring innenfor fornybar kraftproduksjon, og med over 20 års erfaring i kraftmarkedet, navigerer vi deg gjennom komplekse farvann i energiverdenen.
 • Bærekraft: Med 100 prosent av våre vekstinvesteringer i fornybar kraft og lagringsløsninger, og med nesten 100 prosent av vår egen portefølje innenfor fornybar energi (ingen kullkraft, ingen atomkraft), kan vi tilby de riktige produktene og tjenestene for ethvert skritt på veien mot dine mål for bærekraft og CO2-reduksjon.

Her er vi

Vårt RE-Source-team deltar i de følgende sesjonene og rundebordsdiskusjonene. Bestill tilgang til en økt og bli med oss ​​her:

All Hands on Deck: Facilitating Corporate Renewable Electricity Sourcing for all

 • 14. oktober 2021 kl. 16.45–18.00
 • Foredragsholder: Pieter Schipper
 • Flere og flere virksomheter over hele Europa ønsker å kjøpe fornybar elektrisitet, men dette er ikke noen enkel oppgave. Industribedrifter vil kunne møte nye og ulike typer risiko som kan forsinke eller begrense deres mulighet til å få tilgang til fornybar energi. I denne økten vil deltakerne drøfte løsningene som er tilgjengelige for innkjøpere fra alle størrelseskategorier og erfaringsnivåer, få innblikk i potensialet (eller mangelen på det) for kjøperkonsortier og samlede kraftkjøpsavtaler (PPA) og diskutere viktigheten av å gjøre forsyningskjedene grønnere.

Let's Talk: Additionality

 • 15. oktober 2021, kl. 11–12
 • Foredragsholder: Tiago Thomaz
 • Mange lurer på hva "additionality" betyr i praktisk forstand når det gjelder bedrifters innkjøp av fornybar elektrisitet. Hvordan definerer selskaper dette og tar innkjøpsbeslutninger basert på dette? I denne diskusjonsbaserte workshopen, som skal operere etter de såkalte Chatham House-reglene, vil bedriftsrepresentanter diskutere hva "additionality" betyr for dem, hva det bør og ikke bør bety, og hvorfor temaet er så viktig.

National Market Deep-Dives – Northern Europe: Benelux, Nordics

 • on-demand i nettbiblioteket
  Foredragsholder: Raissa Nirvi
  Dette engasjerende dypdykket i de nordeuropeiske markedene (Benelux og Norden) vil finne sted basert på interessen og etterspørselen.
"De årlige RE-Source-arrangementene er en verdifull og unik mulighet for alle relevante parter til å komme sammen og diskutere forretningsmuligheter for næringslivsaktører til støtte for deres respektive bærekraftsmål og samtidig gjøre en forskjell i å løse denne krisen sammen. "
Carsten Poppinga
Senior Vice President, Origination and Trading

Møt våre landkontakter på RE-Source 2021

Bli kjent med våre kolleger på RE-Source i individuelle møter eller under presentasjonene, rundebordsdebattene og markedsdypdykkene.

Følg våre RE-Source-aktiviteter på sosial medier

Følg oss på sosiale medier for oppdateringer før, under og etter RE-Source – vi ønsker å dele våre tanker med deg om de siste trendene og utviklingen innenfor fornybar energi.

Lær mer om Statkrafts fornybarløsninger

Del denne artikkelen