Land

Global flag icon
Global
Albania flag icon
Albania
Brazil flag icon
Brazil
Chile flag icon
Chile
Croatia flag icon
Croatia
Finland flag icon
Finland
France flag icon
France
Germany flag icon
Germany
India flag icon
India
Ireland flag icon
Ireland
Italy flag icon
Italy
Netherlands flag icon
Netherlands
Norway flag icon
Norway
Peru flag icon
Peru
Poland flag icon
Poland
Portugal flag icon
Portugal
Spain flag icon
Spain
Sweden flag icon
Sweden
Türkiye flag icon
Türkiye
United Kingdom flag icon
United Kingdom
United States flag icon
United States

Fortsatt populær blant ingeniører og økonomer

27 sep., 2011

Nylig offentliggjorde Universum Graduate Survey 2011 sin årlige undersøkelse som rangerer norske bedrifter utfra hvilke arbeidsplasser nyutdannede ønsker seg. Statkraft er nummer sju på listen over de mest populære arbeidsgiverne blant ingeniører og nummer 30 blant økonomistudenter.

─ Det er svært gledelig at årets Universum undersøkelse også i år plasserer oss på topp-10 listen blant de mest populære arbeidsgiverne for unge ingeniører, sier Ellen Etholm, ansvarlig for Employer branding i Statkraft.

Det er et uttalt mål for Statkraft å være blant de ti mest attraktive norske virksomheter i utvalgte grupper av nyutdannede studenter.

– Vi blir regnet for å være en attraktiv arbeidsgiver i våre målgrupper, og vi er opptatt av å opprettholde et godt nivå, sier Etholm. Statkraft er et selskap med et sterkt fokus på kompetanse, og evnen til å tiltrekke oss nye talenter er avgjørende for videre vekst og lønnsomhet.

Universums undersøkelse er gjort blant ca 6500 studenter for å måle ulike virksomheters popularitetsnivå som arbeidsgivere. Undersøkelsen ble gjennomført i perioden fra november 2010 til mars 2011.

Les mer om å jobbe i Statkraft på våre jobb og karrieresider.