Land

Global flag icon
Global
Albania flag icon
Albania
Brazil flag icon
Brazil
Chile flag icon
Chile
Croatia flag icon
Croatia
Finland flag icon
Finland
France flag icon
France
Germany flag icon
Germany
India flag icon
India
Ireland flag icon
Ireland
Italy flag icon
Italy
Netherlands flag icon
Netherlands
Norway flag icon
Norway
Peru flag icon
Peru
Poland flag icon
Poland
Portugal flag icon
Portugal
Spain flag icon
Spain
Sweden flag icon
Sweden
Türkiye flag icon
Türkiye
United Kingdom flag icon
United Kingdom
United States flag icon
United States

Rekrutteringsprosessen for traineeprogrammet

Vi tilbyr et ettårig, internasjonalt traineeprogram for dem som nylig har fullført sin mastergrad eller er inne i sitt siste studieår. Rekrutteringsprosessen finner sted om høsten og varer i seks-åtte uker.

1. Søknad og CV-screening

Alle søknader skal sendes inn gjennom vårt nettbaserte søknadsskjema og system. Du kan legge ved CV, søknadsbrev, vitnemål og/eller andre relevante dokumenter. Hvis du fortsatt er student, vennligst ta med en offisiell karakterutskrift av fagene du har fullført så langt. Vi vil deretter nøye gå gjennom CV-en og tilleggsdokumentene dine med basis i kvalifikasjonskriteriene som er beskrevet. Hvis du oppfyller våre grunnleggende krav, vil du bli invitert til neste trinn.

Merk: Vi godtar ikke søknader via epost.

2. Psykologisk test

Dette stadiet kan sees som et første steg i prosessen der vi blir kjent med hverandre. Vi ønsker å sikre at du har det rette inntrykket av oss som din potensielle, fremtidige arbeidsgiver. Like viktig er det også at vi blir bedre kjent med deg. Vi har laget et onlineprogram der du kan finne ut mer om oss og hva vi har å tilby. Her vil du også få en personlighetstest som kan gi svar på dine preferanser når det gjelder arbeidsplass.

3. Vurderingssenter og intervju

Utvalgte søkere vil bli invitert til et vurderingssenter etter den psykologiske testen. Vi vil ha et virtuelt vurderingsarrangement for alle stillinger, og datoene for dette vil bli lagt ut på de enkelte stillingsannonsene. I løpet av denne vurderingssenterdagen vil du ta del i ulike aktiviteter og få sjansen til å møte rekrutterings- og ansettelseslederne, samt andre personer som er involvert i rekrutteringsprosessen.

4. Tilbud

Hvis du er en av de utvalgte kandidatene, vil du motta et tilbud fra oss og ha sjansen til å stille spørsmål du fortsatt måtte ha. Vær oppmerksom på at alle stillinger i Statkraft krever en bakgrunnssjekk, og alle tilbud vil være betinget av at den gjennomførte sjekken er vellykket. Dette er en obligatorisk prosess for alle som er klare til å bli med i Statkraft, og skyldes de kritiske infrastrukturprosjektene vår organisasjon jobber med.

Traineer som ler
Foto: Hans Fredrik Asbjørnsen

Jobbe hos oss

Statkraft er stadig på utkikk etter dyktige personer for å styrke vår organisasjon. Er du interessert i å ta del i det grønne skiftet? Ta en titt på våre ledige stillinger her og se om du finner noe som kan passe med dine interesser og kvalifikasjoner.

Søk etter ledige stillinger