Spørsmål og svar

 • Kan jeg sende inn en åpen søknad?
  I Statkraft lyses alle ledige stillinger ut på våre nettsider, og vi ber om at du vennligst søker direkte dersom du finner en stilling som er av interesse for deg.
 • Når kan jeg søke på Traineeprogrammet, og hvordan går jeg frem for å søke?
  Traineeprogrammet lyses ut på høsten hvert år. Under Ledige stillinger lyser vi ut traineestillinger i de ulike enhetene. I annonsene vil du finne spesifikk informasjon om de ledige stillingene, hvem vi ser etter, og hvordan du går frem for å søke.
 • Tilbyr dere sommerjobber til studenter, hvordan går jeg frem for å få sommerjobb i Statkraft?
  Statkraft tilbyr hvert år sommerjobber for studenter, både ved vårt hovedkontor i Oslo, ved regionskontorene i Norge og ved våre kontorer rundt om i Europa.  Stillingene lyses ut på våre nettsider under Ledige stillinger i mars. Annonsene inneholder mer informasjon om de ulike stillingene, hvem vi ser etter, og hvordan du går frem for å søke.
  Dersom du ønsker sommerjobb i en spesifikk region, for eksempel i nærheten av ditt hjemsted, så anbefaler vi deg å ta direkte kontakt med våre regionskontor.
 • Samarbeider Statkraft med studenter om bachelor og masteroppgaver?
  Statkraft er opptatt av utvikling og nytenkning, og har stort utbytte av samarbeid med studenter om masteroppgaver innen energiområdet. Vi har definert noen områder hvor vi gjerne samarbeider med studenter, og dersom om en av disse passer for deg så ta gjerne direkte kontakt.