Jump to content Jump to navigation Jump to search

Søker åtte nye trainees

30 Sep, 2013

Vil du jobbe som trainee hos Europas største produsent av fornybar energi?

Statkrafts internasjonale traineeprogram er et attraktivt tilbud til unge kandidater i starten av karrieren. Nå søkes åtte nye trainees som kan starte september 2014. Søknadsfristen er 20. oktober.

- Ønsker du deg utfordrende oppgaver i et selskap med internasjonale vekstambisjoner, er du den rette til å søke traineestilling i Statkraft, sier ansvarlig for programmet, Ellen Etholm.

- Vi kan tilby et svært godt utviklingsprogram, med muligheter for å få erfaring fra flere steder i verden og i flere ulike enheter innenfor ditt fagfelt.

Gå direkte til stillingsutlysningene:

Traineeprogrammet er toårig og alle trainees får fast ansettelse i Statkraft. Programmet skreddersys den enkelte kandidatens bakgrunn, og nyutdannede får spennende utfordringer og muligheten til å opparbeide bred erfaring.

Variert for årets trainees

Fem nyutdannede er med i Statkrafts traineeprogram som startet høsten 2013. Årets traineekull er spredt i ulike avdelinger. Johanna Barr og Martin Västermark fra Sverige er trainees i avdelingene som jobber med henholdsvis innovasjon og energihandel på den nordiske kraftbørsen. Begge er sivilingeniører fra universitetet i Uppsala. Västermark var også med på Statkrafts sommerprosjekt i fjor.

Tyske Sascha Schröder har mastergrad i økonomi og finans fra CBS, og er trainee i strategiavdelingen. Kemal Cihan Simsek fra Tyrkia er sivilingeniør i Harbour and Coastal Engineering fra Middle East Tech University og trainee i Sørøst-Europa-enheten. Amerikanske Jessica Li, som blant annet har studert ved NHH i Bergen, er ansatt i Strategic Execution-enheten under finansdirektøren (CFO).

- At Statkraft er det ledende europeiske selskapet i fornybar energi, var en viktig grunn til at jeg søkte meg hit. I tillegg virket traineeprogrammet i seg selv veldig attraktivt, sier Sascha Schröder om hvorfor han ville jobbe i Statkraft.

- Statkraft er kjent for å være en god arbeidsplass, tilføyer Jessica Li.

Vil du vite mer? Les mer om Statkrafts internasjonale traineeprogram

Hva gjør dagens trainees? Følg med på bloggen

Kontakt oss