Land

Global flag icon
Global
Albania flag icon
Albania
Brazil flag icon
Brazil
Chile flag icon
Chile
France flag icon
France
Germany flag icon
Germany
India flag icon
India
Ireland flag icon
Ireland
Netherlands flag icon
Netherlands
Norway flag icon
Norway
Peru flag icon
Peru
Spain flag icon
Spain
Sweden flag icon
Sweden
Turkey flag icon
Turkey
United Kingdom flag icon
United Kingdom
United States flag icon
United States

Statkraft på "71 grader nord"

02 Sep, 2010

Statkraft er med som sponsor for programmet og har produsert en egen reklamefilm i tilknytning til serien. Fokus for Statkrafts budskap denne høsten er vann- og vindkraft.

Mandag 30. august startet høstens utgave av "71 grader nord" på TV Norge, med Statkraft som en av hovedsponsorene. Den populære programserien blir i høst sendt mandager kl. 20.30 med reprise søndager kl. 20.00.

Vann og vind fra Lindesnes til Nordkapp

"71 grader nord" går inn i sin 13. sesong på TV Norge, og har gjennom de siste årene blitt kanalens kanskje viktigste trekkplaster. Deltakerne må kjempe seg gjennom fysiske og psykiske utfordringer i norsk natur på sin vei fra Lindesnes til Nordkapp, og vi får i høst følge dem gjennom totalt 19 episoder før vinneren står alene igjen på Nordkapp-platået.

Statkraft har valgt å gå inn som sponsor for serien, og i den forbindelse utviklet egne filmer som fokuserer på selskapets produksjon av vann- og vindkraft.

Vil øke kunnskapen om Statkraft

– Vi ser at folks oppfatning av Statkraft er tett koblet til hvor mye kunnskap de har om selskapet. Fortsatt er kunnskapen om Statkraft og vår virksomhet lav i befolkningen, og dette har vi en ambisjon om å forbedre, sier leder for Marketing i Statkraft, Grete Ingeborg Nykkelmo.

Hun legger til at ”71 grader Nord” er svært populært i målgrupper som er viktige for Statkraft og at det derfor var naturlig å knytte høstens kommunikasjon opp mot denne plattformen.