Anne Harris ny CFO i Statkraft

07 des., 2018

Anne Harris blir ny konserndirektør for økonomi og finans (CFO) i Statkraft. Harris kommer fra stillingen som CFO/konserndirektør Økonomi & Virksomhetsstyring i Multiconsult.

Anne Harris Portrait
Anne Harris ny CFO i Statkraft

- Med sin solide erfaring og lederegenskaper vil Anne Harris bidra til å utvikle Statkraft til et av verdens ledende selskaper innen fornybar energi. Jeg ser fram til å få Anne med på laget, sier konsernsjef Christian Rynning-Tønnesen.

Anne Harris (58) er utdannet siviløkonom fra Handelshøyskolen BI og har bred kompetanse innen økonomi, endringsledelse og virksomhetsstyring, både nasjonalt og internasjonalt. Før hun kom til Multiconsult i 2014 hadde hun hatt lederstillinger i Total Norge, Norsk Hydro og Entra Eiendom.

- Jeg ser veldig fram til å begynne som CFO i Statkraft og bidra til selskapets videre utvikling. Jeg gleder meg til å bli kjent med mine nye kollegaer og det spennende selskapet Statkraft er, sier Anne Harris.

Anne Harris tiltrer etter nærmere avtale. Nåværende CFO Irene Egset fratrer sin stilling den 20. desember. Økonomidirektør Thomas Geiran vil fungere som CFO fram til Anne Harris tiltrer.

Kontakt oss for mer informasjon

Lars Magnus Günther
Lars Magnus Günther
Pressekontakt