Statkraft går for livet

01 feb., 2016

Som oppvarming til Skiskytter-VM 2016 deltar Statkraft i aktivitetskampanjen «Gå for livet». I løpet av de to første ukene har Statkraft-ansatte i hele Norge logget mer enn 16 000 kilometer.

Det er tillatt å gå, sykle, gå på ski, svømme eller gjøre andre aktiviteter som tilbakelegger distanse. De mest engasjerte deltagerne har på 14 dager tilbakelagt over 500 kilometer. Kampanjen i Statkraft pågår frem til 1. mars.

I tillegg til å komme i god form bidrar Statkrafts ansatte med økonomisk støtte til Kreftforeningen, LHL, Right To Play og Skiforeningen gjennom deltageravgifter betalt av Statkraft.

Vinnerne i den interne konkurransen får billetter til Skiskytter-VM og VM-effekter.

- «Gå for livet» er et veldedig krafttak for folkehelsa og miljøet. Vi skal utfordre norske bedrifter til å gå seg i form til VM, samtidig som de samler inn penger til gode saker, sier generalsekretær i Norges Skiskytterforbund, Rakel Rauntun.

Statkraft er sponsor til Norges Skiskytterforbund som også inkluderer stor støtte til deres talentutvikling og rekruttering.

- Skiskyting er en av Norges mest populære vinteridretter og har godt samsvar med våre verdier. Med «Gå for livet»-kampanjen bidrar vi til mer aktivitet og mosjon hos våre ansatte samtidig som vi lader opp til årets folkefest i Holmenkollen, sier kommunikasjonsdirektør Bente E. Engesland i Statkraft.