Hitra vindpark 10 år 30. august

15 aug., 2014

Hitra vindpark fyller ti år i år. Statkraft inviterer i den forbindelse lokalbefolkningen til en feiende flott bursdagsfeiring lørdag 30. august fra kl. 12 til 16.

Den 14. oktober 2004 åpnet nåværende utenriksminister Børge Brende Hitra vindpark.

Hitra vindpark åpner dørene for lokalbefolkningen lørdag 30. august. Det blir masse underholdning, og du møter blant andre Hitra amatørkorps, Stian Barsnes-Simonsen og Anders Jektvik. Som i alle bursdagfester blir det også bursdagskake, boller, pølser og brus til alle som kommer. I tillegg har vi invitert ballongkunstner, klovn og en som utfører airbrush-tattoo på barna. Så dette er et arrangement for hele familien. Det blir også mulighet for å snakke med dem som jobber i Statkraft om driften av parken og om videre planer.

Adkomst til parken:
Det er dessverre ikke anledning til å kjøre privatbil opp til parken. Det vil derfor gå shuttle-busser fra Fillan fra kl. 11.30 – samt til og fra bommen ved innkjøringen til parken (fra riksvei 718).

Hitra vindløp
Hitra friidrettslag arrangerer i forbindelse med bursdagsfeiringen Hitra vindløp.
Dette er tredelt og består av et motbakkeløp, et mosjonsløp og et barneløp.

 • Motbakkeløp 5,6 km
  For de fysisk sterke og aktive
  Startavgift 150 kroner (kun kontant) – pengepremier til vinneren.
  Kl. 12.00-14.00
 • Mosjonsløp 5 km
  Du kan starte når du vil mellom kl. 12.00 og 14.00. En hyggelig måte å ta dagens mosjon, samt å få sett deg om i parken.
  Startavgift 100 kroner (kun kontant)
 • Barneløp 800 meter
  For barn mellom tre og ni år.
  Start kl. 14.00. 
  Alle barn får en liten premie. Gratis.

Du kan lese mer om løypene, se løypeprofil og annen info her

Alle inntektene av løpene går til Hitra friidrettslag.

Vinn en tur opp i en vindmølle – en opplevelse for livet Alle som registrerer seg her er med i trekningen av å få bli med opp i en vindmølle. De som har vært oppe i en mølle glemmer aldri dette. Det er et skikkelig adrenalinkick – og du får en fantastisk utsikt. Man kan også vinne andre premier.

Vi gleder oss til å feire Hitra vindpark sammen med lokalbefolkningen!