Søker åtte nye trainees

30 sep., 2013

Vil du jobbe som trainee hos Europas største produsent av fornybar energi?

Statkrafts internasjonale traineeprogram er et attraktivt tilbud til unge kandidater i starten av karrieren. Nå søkes åtte nye trainees som kan starte september 2014. Søknadsfristen er 20. oktober.

- Ønsker du deg utfordrende oppgaver i et selskap med internasjonale vekstambisjoner, er du den rette til å søke traineestilling i Statkraft, sier ansvarlig for programmet, Ellen Etholm.

- Vi kan tilby et svært godt utviklingsprogram, med muligheter for å få erfaring fra flere steder i verden og i flere ulike enheter innenfor ditt fagfelt.

Gå direkte til stillingsutlysningene:

Traineeprogrammet er toårig og alle trainees får fast ansettelse i Statkraft. Programmet skreddersys den enkelte kandidatens bakgrunn, og nyutdannede får spennende utfordringer og muligheten til å opparbeide bred erfaring.

Variert for årets trainees

Fem nyutdannede er med i Statkrafts traineeprogram som startet høsten 2013. Årets traineekull er spredt i ulike avdelinger. Johanna Barr og Martin Västermark fra Sverige er trainees i avdelingene som jobber med henholdsvis innovasjon og energihandel på den nordiske kraftbørsen. Begge er sivilingeniører fra universitetet i Uppsala. Västermark var også med på Statkrafts sommerprosjekt i fjor.

Tyske Sascha Schröder har mastergrad i økonomi og finans fra CBS, og er trainee i strategiavdelingen. Kemal Cihan Simsek fra Tyrkia er sivilingeniør i Harbour and Coastal Engineering fra Middle East Tech University og trainee i Sørøst-Europa-enheten. Amerikanske Jessica Li, som blant annet har studert ved NHH i Bergen, er ansatt i Strategic Execution-enheten under finansdirektøren (CFO).

- At Statkraft er det ledende europeiske selskapet i fornybar energi, var en viktig grunn til at jeg søkte meg hit. I tillegg virket traineeprogrammet i seg selv veldig attraktivt, sier Sascha Schröder om hvorfor han ville jobbe i Statkraft.

- Statkraft er kjent for å være en god arbeidsplass, tilføyer Jessica Li.

Vil du vite mer? Les mer om Statkrafts internasjonale traineeprogram

Hva gjør dagens trainees? Følg med på bloggen