Fortsatt populær blant ingeniører og økonomer

27 sep., 2011

Nylig offentliggjorde Universum Graduate Survey 2011 sin årlige undersøkelse som rangerer norske bedrifter utfra hvilke arbeidsplasser nyutdannede ønsker seg. Statkraft er nummer sju på listen over de mest populære arbeidsgiverne blant ingeniører og nummer 30 blant økonomistudenter.

─ Det er svært gledelig at årets Universum undersøkelse også i år plasserer oss på topp-10 listen blant de mest populære arbeidsgiverne for unge ingeniører, sier Ellen Etholm, ansvarlig for Employer branding i Statkraft.

Det er et uttalt mål for Statkraft å være blant de ti mest attraktive norske virksomheter i utvalgte grupper av nyutdannede studenter.

– Vi blir regnet for å være en attraktiv arbeidsgiver i våre målgrupper, og vi er opptatt av å opprettholde et godt nivå, sier Etholm. Statkraft er et selskap med et sterkt fokus på kompetanse, og evnen til å tiltrekke oss nye talenter er avgjørende for videre vekst og lønnsomhet.

Universums undersøkelse er gjort blant ca 6500 studenter for å måle ulike virksomheters popularitetsnivå som arbeidsgivere. Undersøkelsen ble gjennomført i perioden fra november 2010 til mars 2011.

Les mer om å jobbe i Statkraft på våre jobb og karrieresider.