Vi tilbyr

Statkraft tilbyr store muligheter til den rette personen. Vi er Europas største produsent av fornybar energi og Nordens tredje største kraftprodusent, og vi blir stadig større. Hos oss får du frihet til å ta ansvar, gode betingelser og utviklingsmuligheter.

 • Arbeidsmiljø, lønn og goder

  Statkraft er en attraktiv arbeidsplass. Vi tar ansvar for våre medarbeidere, og tilbyr konkurransedyktige betingelser, både når det gjelder lønn, utviklingsmuligheter og goder.

 • Internasjonal karriere

  Statkraft har virksomheter i en rekke land i Europa. Vi er også til stede i Asia og Latin-Amerika. Det betyr at våre ansatte har mulighet til å prøve seg utenfor sitt eget hjemland hvis de ønsker det.

 • Introduksjonsprogram

  Som nyansatt i Statkraft vil du bli satt grundig inn i hvordan vi jobber. Målet er å gi nye kolleger en forståelse for våre aktiviteter og verdier så raskt og effektivt som mulig.

 • Medarbeiderutvikling

  Statkraft er i en bransje i rivende utvikling, og vi må til enhver tid ha det mest kunnskapsrike fagmiljøet. Derfor ønsker vi kolleger som er opptatt av sin egen kompetanse, og som ønsker å lære.

 • Våre ambisjoner

  Statkrafts mål er å være en grønn, global utvikler i kraftmarkedet. Vi tar samfunnsansvar på alvor, og våre prinsipper om bærekraft, miljøhensyn og ansvarlighet gjelder både konsernet som helhet og hver enkelt medarbeider.